Rólam

Pocsai Attila vagyok, andragógus, felnőttképzési szakértő. 2007 óta foglalkozom felnőttképzéssel és humánfejlesztéssel, azok legszerteágazóbb területein. Andragógiai tanulmányaim alatt egy vezetőképző trénercégnél gyakornokként, tanulmányaim elvégzését követően képzésszervezőként majd képzésértékesítőként kezdtem szakmai pályafutásom. 2010-től trénerként és értékesítési vezetőként tevékenykedtem. 2013 óta a felnőttképzés mellett a pályázati világba is bekerültem pályázatíróként és képzési projektek koordinátoraként. Projektmenedzserként, projektfejlesztőként, tanácsadóként, szakmai vezetőként részt vettem a különféle felnőttképzésekkel kapcsolatos pályázatok (TÁMOP, EFOP) előkészítésétől, tervezésétől a megvalósításáig a legkülönbözőbb konstrukciókban.

Munkáimból, projektjeimből kifolyólag 2007 óta napi szinten élem és követem a felnőttképzéssel kapcsolatos trendeket, jogszabályi és gyakorlati megvalósítási környezetet. Vettem részt felnőttképzési programok kidolgozásában, akkreditálásában, engedélyeztetési eljárások folyamataiban, felnőttképzésekhez tartozó adminisztrációs és adatszolgáltatási folyamatokban.

Felnőttképzési szakértőként célom, hogy a felnőttképzést folytató cégek, magánszemélyek részére olyan szakértői támogatást biztosítsak, amely révén minden tekintetben megfelelnek a jogszabályi, működési környezetnek, ezáltal koncentrálhassanak a legfontosabb küldetésükre, a magas színvonalú és minőségi tudásátadásra, fejlesztésre.

Személyes és csoportos tanácsadások mellett igény szerint képzések, tréningek megtartásában is rendelkezésre állok.

Felnőttképzői nyilvántartási szám:                                B/2020/003844

Felnőttképzési szakértői nyilvántartási szám:             FSZ/2020/000286